Популарно
VIVAX ACP-18CIFM50AERI+ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ЗА МУЛТИ СПЛИТ

VIVAX ACP-18CIFM50AERI+ ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА ЗА МУЛТИ СПЛИТ

Цена: 18.500 ден

Опис на производот