Популарно
Midea FOREST Nordic + SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW

Midea FOREST Nordic + SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW

Цена: 38.990 ден

DC ИНВЕРТЕР Клима уред
 

Опис на производот

 • 18000BTU FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
 • 18000BTU
 • 5300W на ладење / 5600W на греење
 • Скриен Дисплеј
 • WiFi ВГРАДЕН
 • R32 Гас
 • GMCC TOSHIBA компресор
 • Греење до минус 25 степени
 • Работна температура -25 до +50 степени
 • SEER (Ладење) 6.7 SCOP (Греење просек) 4.1
 • Авто рестарт функција
 • Тајмер
 • Меморија на позицијата на отворот за дување
 • Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 • Турбо мод
 • A++ на ладење А+ на греење
 • Идеална за простории до 45м2
 • Бучност на внатрешна единица 55 дб / Бучност на надворешна единица 63дб
 • Проток на воздух внатрешна единица 840/680/540