Популарно
Midea Extreme Save AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA) / MOX230-12HFN8-QRD6GW

Midea Extreme Save AG Nordic series MSAGBU-12HRFN8-QRD1GW(GA) / MOX230-12HFN8-QRD6GW

Цена: 34.900 ден

FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
 

Опис на производот

Спецификации

 • 12000BTU
 • 3500W на ладење / 3800W на греење
 • Скриен Дисплеј
 • WiFi ВГРАДЕН
 • R32 Гас
 • Греење до минус 30 степени
 • SEER (Ладење) 8.5 W/W
 • SCOP (Греење просек) 4.6 W/W
 • Авто рестарт функција
 • Тајмер
 • Меморија на позицијата на отворот за дување
 • Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 • A+++ на ладење / А++ на греење
 • Идеална за простории до 30м2
 • Бучност на внатрешна единица 20-39dB / Бучност на надворешна единица 55dB
 • Проток на воздух внатрешна единица 630
 • Тежина внатрешна единица 8.7 кг / Тежина надворешна единица 26.7 кг
 • Димензии внатрешна единица 295x835x208 мм / Димензии надоврешна единица 555x765x303 мм