Популарно
Midea FOREST Nordic + SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW / MOX431-24HFN8-QRD0GW

Midea FOREST Nordic + SMART MSAFDU-24HRFNX-QRD0GW / MOX431-24HFN8-QRD0GW

Цена: 51.990 ден

DC ИНВЕРТЕР Клима уред 
 

Опис на производот

 • Бела боја
 • FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
 • 24000BTU
 • 7000W на ладење / 7300W на греење
 • Скриен Дисплеј
 • R32 Гас
 • GMCC TOSHIBA компресор
 • Греење до минус 25 степени
 • Работна температура -25 до +50 степени
 • SEER (Ладење) 6.1
 • SCOP (Греење просек) 4.0
 • Авто рестарт функција
 • Тајмер
 • Меморија на позицијата на отворот за дување
 • Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 • Турбо мод
 • A++ на ладење А+ на греење
 • Идеална за простории до 60м2
 • Бучност на внатрешна единица 59 дб / Бучност на надворешна единица 65дб
 • Проток на воздух внатрешна единица 980/800/640