Популарно
Midea FOREST Nordic + SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN8-QRD0GW

Midea FOREST Nordic + SMART MSAFBU-12HRDNX-QRD0FGW / MOX133-12HFN8-QRD0GW

Цена: 21.900 ден

DC ИНВЕРТЕР Клима уред 

FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред СО ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР  

Опис на производот

Спецификации

 • 12000BTU
 • 3500W на ладење / 3800W на греење
 • Скриен Дисплеј
 • WiFi ВГРАДЕН
 • R32 Гас
 • GMCC TOSHIBA компресор
 • Греење до минус 25 степени
 • Работна температура -25 до +50 степени
 • SEER (Ладење) 6.1
 • SCOP (Греење просек) 4.0
 • Авто рестарт функција
 • Тајмер
 • Меморија на позицијата на отворот за дување
 • Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 • Турбо мод
 • A++ на ладење / А+ на греење
 • Идеална за простории до 30м2
 • Бучност на внатрешна единица 52 дб / Бучност на надворешна единица 61дб
 • Проток на воздух внатрешна единица 540/430/314