Популарно
Vivax ACP-18CH50REWI R32

Vivax ACP-18CH50REWI R32

Цена: 69.999 ден

Инвертер клима VIVAX

Гаранција 5 години 

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
SEER/SCOP
A+/A++ 6.1/4.0
Капацитет
На ладење
5 kW
На греење 5.99 kW
Ниво на бучава
Внатрешна единица 44 db
Надворешна единица 44 dB
Maca
Надворешна единица 45.7 kg
Димензии
На внатрешна единица 1030 x 322 x 233 mm
На надворешна единица 800 x 553 x 275 mm
Останати спецификации
Проток на воздух 900 m3
Филтри Јонизатор,филтер за прашина и bio-филтер
Капацитет на одвлажнување 2 l/h
Препорачана површина до 60m2
Фреон R32
Гаранција
Времетраење 5 години
Работна температура
Ладење -10 до +50
Греење -15 до +24