Популарно
Vivax ACP-12CH35REWI R32

Vivax ACP-12CH35REWI R32

Цена: 51.999 ден

Инвертер клима VIVAX

Гаранција 5 години 

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
SEER/SCOP A+++/A++ 8.5/4.6
Капацитет
На ладење
3.500 kW
На греење 4.200 kW
Моќност
Просечна моќност 3,5 W
Ниво на бучава
Внатрешна единица 38 db
Надворешна единица 22 dB
Maca
Внатрешна единица 10 kg
Надворешна единица 31.5 kg
Димензии
На внатрешна единица 887 x 281 x 211 mm
На надворешна единица 800 x 553 x 275 mm
Останати спецификации
Проток на воздух 650 m3
Филтри Био филтер, филтер за прaшина, ION
Капацитет на одвлажнување 1.6 l/h
Препорачана површина 30~40m²
Фреон R32
Гаранција
Времетраење 5 години
Работна температура
Ладење -10 до +50
Греење -15 до +24