Популарно
VIVAX ACP-12CH35AEVI R32 GRAY MIRROR

VIVAX ACP-12CH35AEVI R32 GRAY MIRROR

Цена: 39.998 ден

Дополнителни функции:

 • Самодијагностика
 • 1W Standby
 • 24 часовен тајмер
 • Тивок режим на работа
 • Двосмерен одвод на кондензат
 • Самочистење (Selfcleaning)
 • Автоматски начин на работа
 • Turbo Mode
 • iFeel функција
 • Wi-Fi Ready
 • Јонизатор
 • Греачи на кондензатор и компресор
 • Sleep Mode
 • Функција на штедење на енергија
 • Golden Fin
 • Eco Mode

Опис на производот