Популарно
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32

Цена: 29.990 ден

Дополннителни функции:

 • 1W standby
 • 24 часовен тајмер
 • Тивок режим на работа
 • Двосмерен одвод на кондензат
 • Самочистење (Selfcleaning)
 • Автоматски начин на работа
 • Turbo Mode
 • iFeel функција
 • Wi-Fi Ready
 • Јонизатор
 • Греачи на кондензатор и компресор
 • Soft Start Sleep Mode

Опис на производот

Спецификации

Максимален капацитет
На греење
4381W
На ладење 4308W
Просечна моќност
На греење
3810 W
На ладење 3520 W
Енергетска класа
SEER/SCOP A+++/A++ 8.5/4.6
Потрошувачка на ел. енергија
Греење 977W
Ладење 977W
Маса
Внатрешна единица 8.6 kg
Надворешна единица 26.4 kg
Димензии
На внатрешна единица 802x189x297 mm
На надворешна единица 765x303x555 mm
Останати спецификации
Ниво на бучава 55 dB(A)
Ниво на звучен притисок (H/M/L) 39.5/33/25/21 dB(A)
Проток на воздух 584/477/395 m3/h
Работна температура -25 ℃ / +50 ℃
Препорачана површина 30м2
Разладен медиум R32
Гаранција
Времетраење *60 месеци