Популарно
PULAR Premium GWH18AGD-K6DNA1A

PULAR Premium GWH18AGD-K6DNA1A

Цена: 43.990 ден

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
 Eфикасност во режим на ладење SEER:6.4  A++

Опис на производот