Популарно
GREE PULAR Premium GWH12AGC-K6DNA1A

GREE PULAR Premium GWH12AGC-K6DNA1A

Цена: 29.990 ден

  • SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
  • Eфикасност во режим на ладење SEER:6.5 A++
  • Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1/4.1 A+++/А+
  • GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
  • Работна температура од -15°С до +43°С
  • “Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица
  • Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.

Опис на производот