Популарно
GREE Fairy PREMIUM GWH24ACE-K6DNA1I

GREE Fairy PREMIUM GWH24ACE-K6DNA1I

Цена: 73.990 ден

  • SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
  • Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0 – A++
  • Eфикасност во режим на греење SCOP:4.2 – A+
  • GREE Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
  • Двореден топлински изменувач во надворешната единица
  • Работен режим: од -25°С до +50°С
  • EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач за одмрзнување на кондензат
  • Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

Опис на производот