Популарно
GREE Fairy PREMIUM Black GWH12ACC-K6DNA1F

GREE Fairy PREMIUM Black GWH12ACC-K6DNA1F

Цена: 35.990 ден

  • SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
  • Eфикасност во режим на ладење SEER:7.1 A++
  • Eфикасност во режим на греење SCOP:4.1 A+(Средна зона)
  • GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
  • Работен режим: од -25°С до +50°С
  • EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат
  • Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

Опис на производот