Популарно
AMBER PREMIUM GWH18YD-K6DNA1A

AMBER PREMIUM GWH18YD-K6DNA1A

Цена: 59.990 ден

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
 Eфикасност во режим на ладење SEER:7.6  A++
 Eфикасност во режим на греење SCOP:4.1

Опис на производот