Популарно
AMBER PREMIUM GWH12YC-K6DNA1A

AMBER PREMIUM GWH12YC-K6DNA1A

Цена: 41.990 ден

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
 Eфикасност во режим на ладење SEER:8.5  A+++
 Eфикасност во режим на греење SCOP:4.4  A+(Средна зона)
 GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
 Работен режим: од -22°С до +43°С

Опис на производот