Популарно
GREE AMBER PREMIUM Black GWH18YD-K6DNA1A

GREE AMBER PREMIUM Black GWH18YD-K6DNA1A

Цена: 61.990 ден

AMBER Premium е идеален избор како за ладење, така и за греење. Има широки можности за работа, а во исто време и висока Класа на енергетска ефикасност. Има богат опсег на функции и проширени опции за контрола кои ја гарантираат удобноста на корисникот. Панел во боја која е со текстура на црно дрво.

  • SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
  • Eфикасност во режим на ладење SEER:7.6 A++
  • Eфикасност во режим на греење SCOP:4.1 A+(Средна зона)
  • GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
  • Работен режим: од -22°С до +43°С
  • EEV – Eлектронски експанзионен вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат
  • Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

Опис на производот