Популарно
GREE AMBER Nordic GWH24YE-S6DBA2A

GREE AMBER Nordic GWH24YE-S6DBA2A

Цена: 89.990 ден

  • Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
  • Eфикасност во режим на ладење SEER 6.5 – A++
  • Eфикасност во режим на греење SCOP:4.1 – A+
  • GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
  • Работен режим: од -30°С до +54°С
  • Трореден топлински изменувач во надворешната единица
  • Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
  • Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY Sleep мод.

Опис на производот

Спецификации

Капацитет Btu 24000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max.
V 198/264
Капацитет ладење W 7034(2000~9000)
Капацитет греење W 7034(2000~9500)
Потрошувачка ладење W 1850(450~3700)
Потрошувачка греење W 1750(380~3800)
Работна температура ладење
°C -18~54
Работна температура греење °C -30~24
SEER/ SCOP A/W/C 6.50/ 5.30/4.10/3.50
Енергетска класа A+ /A++(A)/A+++(W)/A(C)
Внатрешна Единица GWH24YE-S6DBA2A/I
Проток на воздух m3/h 1200/1050/950/900/850/900/750
Ниво на звучен притисок dB (A) 50/46/43/41/39/37/35
Димензии (ДxВxШ) mm 1101×327×249
Тежина (нето) kg 16.5
Надворешна Единица GWH24YE-S6DBA2A/O
Тип на компресор Twin-Cylinder & Twin-stage
Фреон/полнење -/kg R32/2.0
Ниво на звучен притисок dB (A) 58
Конекција бакар mm φ6/φ16
Макс. должина на цевки m 50
Димензии (ДxВxШ) mm 980×790×427
Нето тежина kg 65