Популарно
GREE AMBER Nordic GWH12YD-S6DBA2A

GREE AMBER Nordic GWH12YD-S6DBA2A

Цена: 59.990 ден

  • Професионален SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
  • Eфикасност во режим на ладење SEER:8.5 – A+++
  • Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1 – A+++
  • GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
  • Работен режим: од -30°С до +54°С
  • Двоипол реден топлински изменувач во надворешната единица
  • Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
  • Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY Sleep мод.

Опис на производот

Спецификации

Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max.
V 198/264
Капацитет ладење W 3530(850~5000)
Капацитет греење W 4200(880~7200)
Потрошувачка ладење W 840(75~1900)
Потрошувачка греење W 950(130~2600)
Работна температура ладење
°C -18~52
Работна температура греење °C -30~24
SEER/ SCOP A/W/C 8.50/ 5.70/5.10/4.00
Енергетска класа A+++/ A+++/A+++/A+
Внатрешна Единица GWH12YD-S6DBA2A/I
Проток на воздух m3/h 800/730/680/630/580/450/350
Ниво на звучен притисок dB (A) 44/43/38/36/31/24/22
Димензии (ДxВxШ) mm 996×301×225
Тежина (нето) kg 13.5
Надворешна Единица GWH12YD-S6DBA2A/O
Тип на компресор Twin-Cylinder & Twin-stage
Модел QXFT-B123zE170B
Фреон/полнење -/kg R32/1.0
Ниво на звучен притисок dB (A) 54
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 899×596×378
Нето тежина kg 45.5