Популарно
GREE SOYAL GWH18AKC-K6DNA1A

GREE SOYAL GWH18AKC-K6DNA1A

Цена: 69.991 ден

  • SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
  •  Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0 – A++
  •  Eфикасност во режим на греење SCOP(A):4.3 – A+
  •  GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
  •  Работен режим: од -25°С до +52°С

Опис на производот