Популарно
GREE SOYAL GWH12AKC-K6DNA1A

GREE SOYAL GWH12AKC-K6DNA1A

Цена: 59.990 ден

  •  SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
  •  Eфикасност во режим на ладење SEER:9.0 – A+++
  •  Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1 – A+++
  •  GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
  •  Работен режим: од -25°С до +52°С

Опис на производот