Популарно
SOYAL GOLD GWH18AKC-K6DNA1A

SOYAL GOLD GWH18AKC-K6DNA1A

Цена: 71.989 ден

  • SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
  • Eфикасност во режим на ладење SEER:7.0 – A++
  • Eфикасност во режим на греење SCOP(A):4.3 – A+
  • GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
  • Работен режим: од -25°С до +52°С

Опис на производот