Популарно
GREE SOYAL GOLD GWH12AKC-K6DNA1A

GREE SOYAL GOLD GWH12AKC-K6DNA1A

Цена: 61.990 ден

  • SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
  • Eфикасност во режим на ладење SEER:9.0 – A+++
  • Eфикасност во режим на греење SCOP:5.1 – A+++
  • GREE компресор со перманентни магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
  • Работен режим: од -25°С до +52°С
  • Двоипол реден топлински изменувач во надворешната единица
  • Eлектронски експанзионен вентил, Грејач против замрзнување на кондензот
  • “Self-Clean” функција за чистење на внатрешната единица
  • Смарт сензор за детекција на движење и извори на топлина
  • Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.

Опис на производот