Популарно
MIDEA MHA-V8W / D2RN8-B + HB-A160 / CGN8-B SPLIT

MIDEA MHA-V8W / D2RN8-B + HB-A160 / CGN8-B SPLIT

Цена: 197.000 ден

MIDEA 8 Kw сплит систем.

Опис на производот