Популарно
MIDEA MHA-V12W / D2RN8-B + HB-A160 / CGN8-B SPLIT

MIDEA MHA-V12W / D2RN8-B + HB-A160 / CGN8-B SPLIT

Цена: 257.000 ден

MIDEA 12 Kw сплит систем.

Опис на производот