Ново
GREE VERSATI III 12 Kw моноблок

GREE VERSATI III 12 Kw моноблок

Цена: 215.999 ден

GREE VERSATI III 
Моноблок 12 Kw
Примена со подно греење, греење/ладење.
Фен којлери или греење со соодвентни радијатори.
А+++ Енергетска класа при греење.
Вграден 2-степен компресор, циркулациона пумпа Wilo inverter.
Високо квалитетни плочести изменувачи од марките Alfa Laval и Danfoss.

Опис на производот