Ново
GREE VERSATI III 16 Kw сплит систем

GREE VERSATI III 16 Kw сплит систем

Цена: 239.999 ден

GREE VERSATI III 
Сплит систем 16 Kw
Примена со подно греење, греење/ладење.
Фен којлери или греење со соодвентни радијатори.
А+++ Енергетска класа при греење.
Вграден 2-степен компресор, циркулациона пумпа Wilo inverter.
Високо квалитетни плочести изменувачи од марките Alfa Laval и Danfoss.

Опис на производот