Популарно
GREE VERSATI III 10 Kw сплит систем

GREE VERSATI III 10 Kw сплит систем

Цена: 209.999 ден

GREE VERSATI III 
Сплит систем 10 Kw
Примена со подно греење, греење/ладење.
Фен којлери или греење со соодвентни радијатори.
А+++ Енергетска класа при греење.
Вграден 2-степен компресор, циркулациона пумпа Wilo inverter.
Високо квалитетни плочести изменувачи од марките Alfa Laval и Danfoss.
Еуровент сертификат, фреон R32.
Аплицирање за кредит преку GEFF програмата. 
 

Опис на производот