Ново
GREE FANCOIL

GREE FANCOIL

Цена: 25.900 ден

Компактен дизајн.
Тивок режим на работа.
Ладење 3.4Kw
Греење 4.0Kw
Жичен контролер вклучен во цената.

Опис на производот