Популарно
Haier Tundra 1U35MEEFRA/AS35TADHRA-CLC SMART
Haier Tundra 1U35MEEFRA/AS35TADHRA-CLC SMART
Haier Tundra 1U35MEEFRA/AS35TADHRA-CLC SMART

Haier Tundra 1U35MEEFRA/AS35TADHRA-CLC SMART

Цена: 28.990 ден

 • СМАРТ ИНВЕРТЕР
 • Клима уред
 • WiFi built in
 • Self-Clean
 • Функција за самочистење
 • Whispering Air - Тивок режим на работа
 • Intelligent Air
 • Comfortable Sleep
 • 12.000BTU
 • Антибактериски Филтер
 • Авто рестарт
 • Тајмер
 

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
SEER/SCOP A++/A+ 6.4/4.1
Капацитет
На ладење 3.6 kW
На греење 3.7 kW
Ниво на бучава
Внатрешна единица 38 dB
Надворешна единица 48 dB
Maca
Внатрешна единица 8.8 kg
Надворешна единица 28 kg
Димензии
На внатрешна единица 820x195x280 mm
На надворешна единица 800x280x550 mm
Останати спецификации
Проток на воздух 550 m3
Работна температура -15°С до 43°С
Капацитет на одвлажнување 1.6 l/h
Препорачана површина до 35m2
Фреон R32
Гаранција
Времетраење *60 месеци