Популарно
VIVAX HPS-34CH100AERI/O1 R32 10KW, МОНОФАЗНА+HPS-84HM100AERI

VIVAX HPS-34CH100AERI/O1 R32 10KW, МОНОФАЗНА+HPS-84HM100AERI

Цена: 225.000 ден

Топлинска пумпа VIVAX

Гаранција: 36 месеци  
 

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
На надворешна единица А+++
Капацитет
На ладење 10 kW
На греење 10.2 kW
Моќност
Просечна моќност
10 kW
Ниво на бучава
Надворешна единица 65 dB
Maca
Надворешна единица 67kg
Димензии
На надворешна единица 1075 X 965 X 395mm
Останати спецификации
Препорачана површина до 100-120m2
Гаранција
Времетраење 36 месеци