Популарно
MIDEA MHC-V22W / D2RN8 МОНОБЛОК

MIDEA MHC-V22W / D2RN8 МОНОБЛОК

Цена: 359.990 ден

Топлинска пумпа MIDEA

Гаранција: 36 месеци  
 

Опис на производот

Спецификации

Панел
Димензии на пакување(W×H×D) 1220×1735×565 mm
Напојување
*1. Греење Капацитет - 22.00 kW Номинален влез - 5.00 kW COP - 4,4
*2. Греење Капацитет - 22.00 kW Номинален влез - 6,47 kW COP - 3,4
*3. Греење Капацитет - 22.00 kW Номинален влез - 8,3 kW COP - 2,65
*4. Ладење Капацитет - 23.00 kW Номинален влез - 5.00 kW EER - 4,6
*5. Ладење Капацитет - 21.00 kW Номинален влез - 7,12 kW EER - 2,95
LWT опсег на поставување
Ладење 5 – 25°C
Греење 25-60°C
DHW 30-60°C
Останати спецификации
Нето / Бруто тежина 177/206 kg
Ниво на бучава 73 dB
Приклучок за водовод 1-1/4“ BSP
Пумпа за вода Макс. големина на главата на пумпата - 12.0 12.0 12.0 12.0
Сезонски простор Излез на вода на 35⁰C / А+++
Енергетска ефикасност на греење Излез на вода на 55⁰C / А++
Нето димензија (W×H×D) 1129×1558×440 mm
Фреон R32(675)
Гаранција
Времетраење 36 месеци