Популарно
MIDEA MHA-V16W / D2RN8-B + HB-A160 / CGN8-B SPLIT
MIDEA MHA-V16W / D2RN8-B + HB-A160 / CGN8-B SPLIT
MIDEA MHA-V16W / D2RN8-B + HB-A160 / CGN8-B SPLIT

MIDEA MHA-V16W / D2RN8-B + HB-A160 / CGN8-B SPLIT

Цена: 289.990 ден

Топлинска пумпа MIDEA

Гаранција: 24 месеци  

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
SEER/SCOP A+++/A++ 6.71/3.41
Капацитет
На ладење 15.48 kW
На греење 15.5 kW
Ниво на бучава
Надворешна единица 43dB
Димензии
На внатрешна единица 420×790×270 mm
На надворешна единица 112kg
Останати спецификации
Проток на воздух 600 m³/h
Работна температура -20°С до 46°С
Фреон R32
Гаранција
Времетраење 24 месеци