Популарно
VIVAX HPS-22CH65AERI/O1 R32 6KW, МОНОФАЗНА+HPS-42HM65AERI
VIVAX HPS-22CH65AERI/O1 R32 6KW, МОНОФАЗНА+HPS-42HM65AERI
VIVAX HPS-22CH65AERI/O1 R32 6KW, МОНОФАЗНА+HPS-42HM65AERI

VIVAX HPS-22CH65AERI/O1 R32 6KW, МОНОФАЗНА+HPS-42HM65AERI

Цена: 177.999 ден

Топлинска пумпа VIVAX

Гаранција: 36 месеци  

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
На надворешна единица A++
Капацитет
На ладење 6.5kW
На греење 6.45kW
Ниво на бучава
Надворешна единица 62 dB
Maca
Надворешна единица 57 kg
Димензии
На надворешна единица 960 X 860 X 380 mm
Димензии
На надворешна единица 800 x 554 x 333 mm
Останати спецификации
Препорачана површина до 60-80m2
Фреон R32
Гаранција
Времетраење 36 месеци