Ново
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 RED
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 RED
VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 RED

VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 RED

Цена: 36.999 ден

Дополннителни функции:

 • 1W standby
 • 24 часовен тајмер
 • Тивок режим на работа
 • Двосмерен одвод на кондензат
 • Самочистење (Selfcleaning)
 • Автоматски начин на работа
 • Turbo Mode
 • iFeel функција
 • Wi-Fi Ready
 • Јонизатор
 • Греачи на кондензатор и компресор
 • Soft Start Sleep Mode
 

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
SEER/SCOP A++ 7/4.1
Капацитет
На ладење
4160.00 W
На греење 4780.00 W
Моќност
Влезна моќност ладење
1089 W
Влезна моќност греење
1050 W
Просечна моќност 3520/3810 W
Ниво на бучава
Надворешна единица 38.00 dB
Maca
Внатрешна единица 8.20 kg
Надворешна единица 26.50 kg
Димензии
На внатрешна единица 802 x 189 x 297 mm
На надворешна единица 770 x 555 x 300 mm
Останати спецификации
Проток на воздух 539.00 m3
Филтри Јонизатор, bio-филтер
Капацитет на одвлажнување 1.20 l/h
Препорачана површина до 35m2
Разладен медиум R32
Гаранција
Фреон R32