Популарно Промоција
Toshiba HAORI RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1
Toshiba HAORI RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1
Toshiba HAORI RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1
Toshiba HAORI RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1

Toshiba HAORI RAS-B10N4KVRG-E / RAS-10J2AVSG-E1

Цена: 68.990 ден

Дополнителни функции:

 • Хибридно инвертерско управување
 • Самочистење
 • HI Power
 • Самодијагностика
 • Quiet Mode
 • Ротационен компресор
 • Филтер за прашина
 • Опција за IAQ филтер
 • Опција за карбонски и катечин филтер
 • Филтер Ultra Pure
 • Озонски прочистувач на воздух
 • ECO Mode
 • Тивок режим на работа
 • Power Selection
 • TOSHIBA Wi-Fi
 • Тајмер за неделно подесување
 • Автоматско повторно вклучување
 • Заштита од смрзнување на 8°C
 • Fireplace Mode 3D Airflow
 

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
SEER/SCOP A+++ 8.60/5.10
Капацитет
На ладење 2,5 (0,89 ÷ 3,20) kW
На греење 3,2 (0,90 ÷ 4,70) kW
Моќност
Влезна моќност ладење
540 W
Влезна моќност греење 740 W
Ниво на бучава
Внатрешна единица 41 dB
Надворешна единица 44 dB
Maca
Внатрешна единица 11kg
Надворешна единица 26kg
Димензии
На внатрешна единица 300x987x210 mm
На надворешна единица 550x780x290 mm
Останати спецификации
Проток на воздух 600 m3
Филтри Ultra pure филтер, филтер со јонизатор
Работна температура -15 ℃ - 46 ℃
Капацитет на одвлажнување 1.00 l/h
Препорачана површина до  25m2
Фреон R32
Гаранција
Времетраење 36 месеци