Популарно
VIVAX ACP-24CH70AERI+ R32
VIVAX ACP-24CH70AERI+ R32
VIVAX ACP-24CH70AERI+ R32

VIVAX ACP-24CH70AERI+ R32

Цена: 61.990 ден

Функции:

 • Самодијагностика
 • 1W standby
 • 24 часовен тајмер
 • Тивок режим на работа
 • Автоматски начин на работа
 • Turbo Mode
 • Заштита на вентилот на надворешна единица
 • Sleep mode
 • Wi-Fi контрола
 • Интелегентно одмрзнување
 • Memory функција
 

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
SEER/SCOP A++/A+ 6.5/4
Маса
Внатрешна единица 13.7/17.3 kg
Надворешна единица 43.9/46.9 kg
Димензии
На внатрешна единица 1080x226x335 mm
На надворешна единица 890*342*673 mm
Останати спецификации
Ниво на бучава -15 до +50;
Ниво на звучен притисок (H/M/L) 47/41.5/30.5/25 dB (A)
Проток на воздух 1020/830/640 m3/h
Работна температура -20 / +50
Фреон R32