Ново Промоција
Midea FOREST Nordic + SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW
Midea FOREST Nordic + SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW
Midea FOREST Nordic + SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW

Midea FOREST Nordic + SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW / MOX330-18HFN8-QRD0GW

Цена: 43.990 ден

Midea FOREST Nordic + SMART MSAFCU-18HRFN8-QRD0GW/MOX330-18HFN8-QRD0GW

 • DC ИНВЕРТЕР Клима уред
 • 18000BTU FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред
 • ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
 • Скриен Дисплеј
 • WiFi ВГРАДЕН
 • GMCC TOSHIBA компресор
 • Греење до минус 25 степени
 • Авто рестарт функција
 • Тајмер
 • Меморија на позицијата на отворот за дување
 • Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 • Турбо мод
 

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
SEER/SCOP 6.1/4.0 Ладење A++ / Греење на +2°С=A+++. на -7°C=A+
Капацитет
На ладење 5300W
На греење 560W
Потрошувачка на електрична енергија
Греење 0.200 … 2.410
Ладење 0.140 … 2.360
Ниво на бучава
Внатрешна единица 42.50 … 23.50 dBA
Надворешна единица 55.00 dBA
Maca
Внатрешна единица 11kg
Надворешна единица 26kg
Димензии
На внатрешна единица 957x302x213 mm
На надворешна единица 800 x 554 x 333 mm
Останати спецификации
Компресор GMCC ROTARY
Проток на воздух 840 … 540 m³/h
Работна температура -25°С до 50°С
Препорачана површина 45m2
Разладен медиум R32
Гаранција
Времетраење *60 месеци