Популарно
Midea Xtreme Save Nordic *AIR PURIFIER MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW /MOX401-24HFN8-QRD0GW

Midea Xtreme Save Nordic *AIR PURIFIER MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW /MOX401-24HFN8-QRD0GW

Цена: 63.990 ден

Midea Extreme Save AG Nordic + AIR PURIFIER UV VIRUS STERILIZATION HEPA

MSAGDU-24HRFN8-QRD0GW/MOX401-24HFN8-QRD0GW

  • FullDC QUATTRO ИНВЕРТЕР SMART WIFI Клима уред
  • ДВОЕН ГРЕАЧ НА КУЌИШТЕ И НА КОМПРЕСОР
  • Скриен Дисплеј
  • WiFi ВГРАДЕН
  • UV светлосна стериизација на воздухот за максимална 99.9 % заштита од вируси и бактерии
  • Вграден ХЕПА филтер за прочистување на воздух од секакви честички и чад
  • Авто рестарт функција
  • Тајмер
  • Меморија на позицијата на отворот за дување Смарт дијагностика + детекција на течење гас
 

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
SEER/SCOP 6.4/4 ; A++ греење на +2°С = А+++, на -7°C =А+
Капацитет
На ладење 7.030(2.110 … 8.210) W
На греење 7.320 (1.550 … 8.210) W
Потрошувачка на електрична енергија
Греење 2130 (0.300 – 3.100) W
Ладење 2402 (0.420 – 3.200) W
Ниво на бучава
Внатрешна единица 46… 21 dB(A)
Надворешна единица 60 dB(A)
Maca
Внатрешна единица 13.6kg
Надворешна единица 43.9kg
Димензии
На внатрешна единица 1083 x 244 x 336 mm
На надворешна единица 955 x 673 x 342 mm
Останати спецификации
Компресор GMCC Inverter Quattro
Проток на воздух 1090 … 610 m³/h
Работна температура -25°С до 50°С
Препорачана површина 60m2
Разладен медиум R32
Гаранција
Времетраење *60 месеци