Ново Популарно
VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32 + Wi-Fi
VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32 + Wi-Fi
VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32 + Wi-Fi

VIVAX ACP-12CH35AEMIs R32 + Wi-Fi

Цена: 22.990 ден

Функции:

 • Самодијагностика
 • 1W standby
 • 24 часовен тајмер
 • Тивок режим на работа
 • Автоматски начин на работа
 • Turbo Mode
 • Заштита на вентилот на надворешна единица
 • Sleep mode
 • Wi-Fi контрола
 • Интелегентно одмрзнување
 • Memory функција

Опис на производот

Спецификации

Енергетска класа
SEER/SCOP A++ (6.1/4.0)
Капацитет
На ладење 3.518 kW
На греење 3.810 kW
Потрошувачка на електрична енергија
Греење 964 W
Ладење 1237 W
Останати спецификации
Работна температура -15 до +50;